+389 78 339 410 | +389 70 384 524

Дознајте повеќе за нас и нашето искуство.

Водени од идејата да ги задоволиме потребите од современ и уникатен дизајн на ентериер на секој наш клиент, во 2004-та година започнавме со нашата бизнис активност. На самите почетоци воспоставивме врвни стандарди и целосна професионалност во нашиот пристап со клиентите при испорачување на договорените производи и услуги.

Создадовме сопствен погон со современи машини за производство на плочест мебел, кујни, купатилски мебел, и тапациран мебел, со сите фази во процесот на изработка: кроење, CNC кроење, кантирање, со разни можности за изработка на жлебови, рабови и други форми во неограничен број на дезени.Нашиот тим е составен од високопрофесионални оператори на машини, архитекти и монтери. Сите проекти се уникатен предизвик. Сите испорачани производи и услуги се со проверен и потврден квалитет според сите стандарди.

20

Години

Работно

Искуство

Прочитај повеќе

Дел од нашите услуги

Изработка на мебел по мерка со вклучена монтажа

Прочитај повеќе

Проектирање и изведба на мебел за ентериер

Прочитај повеќе

Сопствено Производство со Современи Машини

Прочитај повеќе

Галерија

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

BM Furniture

Контакт

Стапете во контакт со нас и создадете го вашиот персонализиран простор со нашата помош.

Локација

с.Лешок, Тетово, Р. Македонија

Телефон

+389 78 339 410 | +389 70 384 524

Е-Маил

bogdanoskamarija3@gmail.com